Pàgines

dijous, 1 d’abril del 2010

pensaments


Avui, he tingut un bon dia. A partir d'ara l'estomag marca si els dies son bons o dolents. Avui m'ha donat un dia de calma. S'ha portat be, ha volgut digerir aliments i m'ha deixat tranquil.la.. Haviam si seguiem així!
Com que he tingut el dia mes o menys be, he aprofitat per fen endreça i sortir a cimanr. Que vaya ganas amb el paraigua i tot.. Com que m'he cansat del paraigues i la pluja he pujat a casa i he fet una sesió de STEAPS amb la wii feet! i genial:=) he aguantat força!
Em fa molta gràcia perquè cada dia la wii em pesa i em diu " error" su peso a variado mucho des de la ultima vez! jejejej!

Be, després de la wii he etat escoltant musica per inet i he pensat algunes coses que estic aprenent, altres sols son pensaments i m'agradaria compartir-los amb vosaltres

- el poder i control de la ment son més importants del que pensem.

- seria genial que el cos es pogues comunicar ambn nosaltres a través del pensament, com un fax. Imagineu-se estar tranquils i que arribes un pensament que digues " tens la tensió molt baixa, cuidado que em desmaiare.." o " no em senta be el kiwi, no em donis més.." jejeje seria genial!

- la tele es una merda a totes hores, sobretot al matí.

- trobo molt a faltar les companyes de feina i els meus alumnes. la veritat es que tant companyes com alumnes m'han arribat molt. M'encanta tenir el bon rotllo que tinc a la feina.

- El facebook m'avorreix horrors. Cada cop m'interesa menys el que facin els meus amics i els amics dels meus amics...

- tinc molta sort d tenir l'Andrés al meu costat.

- que serà de mi d'aqui un any? m'enrecordaré de les penes que estic passant?

- Pel meu aniversari m'encantaria poder comprar-me una faldilla del DESigual, jo crec que si segueixo aixi cabre dins la talla gran!

- A través del Blog i de Bloguejar estic coneixent gent molt maca i molt lluitadora, que tenen circumstàncies molt dures que em fan pensar que per un deure moral hem de gaudir de la vida i tirar sempre sempre endavant.

Be, he pensat moltes coses més però no es poden confessar! :))

Molt bona nit!

PD: encara no se penjar videos.. no ho entenc :P

3 comentaris:

  1. Hola! pues creo que no hay ningún problema y que se puede usar desde el principio, yo lo he usado ahora xq tengo pareja estable y tal. A mi en concreto no me ha ido bien porque me he tirado todo el mes manchando y ha sido un poco agonía. De hecho hace dos días que compré hierro xq me empezaba a encontrar mal, claro que hay un montón de gente que le va fenomenal, consulta con tu médico de cabecera porque si anteriormente has estado con pastillas es posible que sea lo que te recomiende :). Un besote!.

    ResponElimina
  2. Laura, comenta con tu medico, yo me estuve poniendo unos ovulos para que me bajara antes de operarme, son por via oral o vaginal, yo me los ponía vía vaginal, eran como perlas, creo que era durante 10 días y luego a los pocos días te venía la regla. http://www.prospectos.net/utrogestan_200_mg_capsulas. Claro que eso no te hace de anticonceptivo, es sólo para que te baje la regla. Un besito!

    ResponElimina
  3. muchas gracias Nuku por los consejos y por pasarte por aquí! ya he visto el comentario en tu blog tambien!

    A ver si poco a poco voy solucionando esos problemillas...Poco a Poco que hay mucho por arreglar! jejeje

    Un abrazo

    ResponElimina