Pàgines

dimarts, 1 de febrer del 2011

La habitación. ( The ROOM)


Dissabte vaig deborar el llibre de L'EMMA DONOGHUE. La Habitación.
El llibre va arribar a les meves mans gràcies els reis mags d'orient, que el van deixar a casa de ma germana.
Ultimament no llegeixo gaire, tot i que és una de les coses que més m'agrada, em falta el temps i les oposicions... Però dissabte matí, el vaig començar a llegir i vaig saber que no faria res mes en tot el dia que llegir-lo. I així va ser.
Certament el llibre m'ha impactat, potser es una història que ja hem escoltat moltes vegades, però la manera com està explicada enganxa des del primer minut. Narrat des de la veu d'un nen de 5 anys. És impactant veure com realment et vas imaginant tots els llocs, les cares, les olors. Com aconsegueix neguitejar-te, i mantenir-te amb tensió. I és d'aquells llibres que et fan pensar i si em passes a mi.. com actuaria? que faria?

Així doncs és un llibre recomanble al 100% ( com el Número del Post d'avui, el 100). És curiós, no és el llibre que en una llibreria m'hagués cridat, ni pel seu estil, ni pel seu argument.. Però els reis, ah els reis que intel·ligents que són!, ho van encertar!

Para Jack, un niño de cinco años, la Habitación es el mundo entero, el lugar donde nació, donde come, juega y aprende. Por la noche, Mamá lo pone a dormir en el Armario, por si viene el Viejo Nick… Para su madre, la Habitación es el cubículo donde lleva siete años encerrada. Con gran tesón e ingenio, ha creado en ese reducido espacio una vida para su hijo, y su amor por él es lo único que le permite soportar lo insoportable. Pero la curiosidad de uno crece a la par que la desesperación de la otra. Sólo queda urdir la huido, un plan más arriesgado de lo que ambos puedan imaginar.

«Donoghue ha construido un relato que avanza con el suspense de un thriller… Difícil de abandonar e intensamente conmovedor.»

The Sunday Times

2 comentaris:

  1. Doncs, haurem de llegir-lo, no? gracies per la recomanació.
    Que tinguis un bon dia, maca!

    ResponElimina
  2. Perfecte. SI tu el recomanes.... caldrà llegir-lo.

    ResponElimina