Pàgines

diumenge, 19 de setembre del 2010

Els diumenges pesen

Els diumenges pesen molt. I són més llargs que un dia normal.. quantes hores té un diumenge?

JO els diumenges no sóc la Laura de sempre. NO se perquè! Però canvio. Els diumenges és el dia de reflexió, el dia de la organització, però sobretot el dia de penediment. El dia de aquesta setmana no he estudiant lo sufcient, no he anat prou al gimnàs, no he llegit tot el que volia.. El dia d'aquesta copa de més no m'he l'havia d'haver pres, hauria d'haver planxat ahir..Etc etc.

Els diumenges són també el dia de la comunicació . Llegir el diari amb calma (valgue'm deu com està el món!!), mirar les noticies al migdia; la trucada a la mama, a la germana, la xerrada amb la sogre. El diumenges són el dia de la parella. Der fer manetes mirant la tele ( millor que no sigui amb les noticies del migidia). El diumenges són el dia de la rebel·lió: " avui no cuino"!!

I els diumenges són dies amb sobrepés.. El sobrepés de tota la setmana que ens queda per endanvant i la nostàlgia dels dissabtes mal aprofitats. Potser per això , a mi els diumenges em pesen tant..

3 comentaris:

  1. El diumenge 'es el dia de l-avorriment, fins que descoobreixes el cinema per la tarda i la muntanya pel mat'i perdona pero el teclat no em funciona be

    ResponElimina
  2. HOla Albert! Doncs si, però nosaltres tenim un tercer factor que es diu "sogre" i que empitjora una mica els diumenges. Tot i així si que crec que hem d'aprofitar més el MOntseny que el tenim a tocar aquí a les Franqueses i ver alguna passejada un diumenge al matí!

    Una abraçada,

    ResponElimina
  3. con lo aprovechables que podría ser los domingos... pero al final, al final yo tb los hecho a perder. Y también me revelo, no cocino ni de coña !!!
    A mi tampoco me acaban de convencer los domingos, me sacan de la rutina y me matan, no se porque,pero acaban conmigo. Busco planes toda la semana para poder no hechar a perder el domingo, pero algunos, siempre los hecho a perder... o no? no lo se... porque los lunes, despues de los domingos, todo vuelve a empezar, es raro...

    ResponElimina