Pàgines

dijous, 29 de juliol del 2010

Catalunya antitaurina!!!




Ja era hora!! Estic contenta si, perquè ahir vam fer un pas més. No volem tortura a Catalunya, ni als toros ni a cap animal. NO volem bous embolats ni correbous, ni "corridas de toros" ni tirar cabres del campanar..
Ahir deien que això és una questió política de Catalunya-Espanya. No ho crec. En el meu cas soc anitaurina i no soc nacionalista. El que vull és que la tortura animal s'acabi aqui a catalunya com també a la xina popular. No vull que matin foques, que inflin els fetges dels ànecs per fer paté, no vull veure patir cap animal. ELs pro-taurins diuen que som hipocrites perquè ens menjem la carn d'animals que han mort torturats als escurxadors. Jo parlo per mi. I jo amb els diners que m'estalvio de "corridas de toros" i altres coses de les que me n'estic, em compro carn de qualitat. Ecòlogica. Pago tres vegades més que els altres. Però se on ha viscut la vedella i com ha mort. I ho prefereixo.

Ahir un home que van entrevistar a noticas quatro deia algo aixi:

- " Eso es como la época de Franco, se cortan libertades. Me estan quitando la libertad de disfrutar de un espectáculo.. Quien són para quitar libertades??"

I jo pensava... aquest home no sap que no tot val en nom de la llibertat? Ara agafo jo els seu gos que tan estima, li clavo quatre estocades al llom i si em diu res li dic : però porqué me quitas la libertad de disfrutar de los perros?" I ho deia indignat el tiu.. diguent que això era una dictadura!!

NO , això es democracia. El parlament a votat.. de fet el president de Catalunya va votar en contra.. i el parlament ha dit que Catalunya no vol ser particep de veure com es torturen els toros fins matar-los.

Encara queda molt camí, però hem fet un pas molt important.

3 comentaris:

  1. No podreu fer res contra els correbous, ignorants!

    ResponElimina
  2. És la teva opinió anònim. De fet, el primer pas ja esta fet.. lo demés el temps dirà. Gracies per deixar la teva opinió.. llàstima que sigui amb insults i no amb motius justificats!

    ResponElimina
  3. Tendrian que haver prohibit la festa taurina fa molt temps, és un ASSASSINAT amb tota regla, no sol en catalunya, si no en tot el món i qui gaudeix veient l'agonia de l'animal, si que és un ignorant.

    ResponElimina