Pàgines

dilluns, 14 de juny del 2010

Gran Forges!




No hace falta decir nada más!

3 comentaris:

  1. Ei Laura, he fet una ullada al teu blog i m'he fixat que en una entrada deies que vas fer un curs d'animacio sociocultural i vas dir que no creies en la felicitat...però ben feliç que eres el dia del teu casament oi? Pense-hi!!!!

    Firma, un formador que no posa videos als seus alumnes.

    ResponElimina
  2. Bona Adrià la Firma..

    Si , tens raó, el dia del meu casament va ser un dia de gran felicitat. Dic que no crec en la felicitat aquesta que ens volen imposar. Aquesta felicitat de màrqueting de " has de ser feliç en aquesta vida". Del discurs tant cremat del que importa es ser feliç..

    Sembla com que hem de donar sentit constant al que fem, donar-li significat, no resignar-nos a res.. i jo crec que en aquesta vida a vegades es toca fer allò que no volem, però que ho hem de fer perquè toca i punt. I em fa ràbia que enviem el missatge a la societat de que nomes facin el que els fa feliços! PEr exemple.. ahir em deien els alumnes d'ESO que ells no volien estudiar perquè no els omple!
    NO se si m'explico..

    Be, tens raó però en que soc una incoherent en moltes coses..però es a la vegada la meva coherència!

    Gràcies per fer una ullada! :)

    Laura

    ResponElimina
  3. Visca la incoherència doncs! Comparteixo amb tu la ràbia cap aquells formadors extremadament "enrotllats", però he patit alumnes extremadament "pesats" també.

    ResponElimina