Pàgines

dimecres, 27 de juliol del 2011

Un Juliol complicat

Ha estat un Juliol complicat. I ja es sap, que les males notícies mai venen soles.

Els primers dies de Juliol erem al delta, un gran cap de setmana que no semblava avisar del Juliol que ens esperava. Encetava amb ganes una nova feina d'estiu, clausurava un curs escolar més... Semblava que començava a rutllar el projecte -NUB- i tots semblavem estar be. Va començar el mes amb un cansament físic, al qual es va unir el principi del final del projecte -NUB-.
Llavors, arribant a mitjans de mes la mort d'una persona que apreciava molt. Llavors l'accident de cotxe d'un conegut que m'ha deixat bastant tocada. Més tard el projecte -NUB- el tanquen de cop i em quedo amb tots els projectes que m'havien il·lusionat a les portes. Un altre disgust. Uns dies després el neguiteig d'un familiar que no es troba gaire be, llavors un sotrec dins meu inexplicable.
Queden 4 dies per acabar el mes. Una cosa bona podria passar no? Estic farta de les males noticies!

És el meu Karma? Merda Juliol home! si almenys fes bó... però ni al mar a escapar les penes nadant i puc anar!

Si tingues diners i fos més egoísta dilluns agafava un bitllet d'avió a l'altra punta del païs i no tornava fins oblidar la merda mes que he passat.

Laura dixit

I demà, un altre cop dijous i vull cridar ben fort... que n'estic fins els ovaris!


NO us perdeu la cançó, em té enamorada. Quan l'escolto, penso en el meu vaixell...

1 comentari:

  1. Sento aquest mes de juliol ple d'interferencies còsmiques. Espero que l'agost et depari com a mínim 31 dies d'alegria i coses bones. Una muntanya d'anims i molts petons.

    ResponElimina