Pàgines

dimecres, 11 de maig del 2011

Capvespre

M'agrada que la nit caigui a poc a poc, i el capvespre s'allargui d'aquesta manera. Quan el dia s'acaba és quan somric. Ja no penso en tot el que he de fer, ja no penso en tot el que no soc, en tot el que voldria fer i no he pogut. El capvesrpre flueix entre cassoles fent el sopar, entre la dutxa i la olor a casa. Tan se val intentar arreglar el dia. El capvespre és per mi. No penso en l'endemà, ni tampoc en l'avui. Sols és una desconexió de la realitat present.
Sovint però, hem desconecto massa del món. On ets Laura em pregunten? NO ho sé, em perdo masses hores en una realitat paral·lela. Potser és una manera de desentoxicar-me de Laura. Masses anys amb Laura al 100%, tot i que l'estimo a la Laura, potser estic una mica tipa d'ella. Al capvespre no soc ningú.
Vigila Laura em diuen, tan se val, no hi penso, ja tornaré o tornarà?

3 comentaris:

  1. Està bé tenir uns moments d'introspecció i trobada amb un mateix, desconnectant del món...
    Què passis un bon dia, maca

    ResponElimina
  2. M'encanta la cançó que comparteixes.
    Te un saxo una mica canalla i un baix que arrossega les notes com al "Walk on the wild side" de'n Lou (o de la versió de l'Albert Pla). També l'aire subacuàtic d'algunes cançons de "Los Esclarecidos", com la magnètica "Arponera".
    Finalment, la Dolo no renuncia al seu deliciós accent i a l'humor característics que em porten a pensar en alguna cançó dels primers LP's de Martirio.
    Però la entrada es bona no per la cançó, si no per les teves lletres, que la personalitzen en el cos i ànima d'una dona incomformista i lluitadora, a la que li desitjo mar, músiques, emocions... vida!

    http://www.youtube.com/watch?v=w5WRGDwJscU

    http://www.youtube.com/watch?v=qmXi5maTjms&feature=related

    http://www.youtube.com/watch?v=AeRsiNihOtA&feature=related

    Petons!

    ResponElimina
  3. Quin comentari més maco Ignasi!! Moltes gràcies!
    A mi també m'agrada motl la cançó... Juntament amb un amic meu es va convertir en la nostra banda sonora un estiu d'envejes a la feina. És una cançó que aporta un bon rollo!!

    Una abraçada!!!!

    ResponElimina