Pàgines

dimecres, 26 de gener del 2011

Maldecaps

Tinc dos sentiments contradictoris dels quals no puc escapar aquest dies.

Per una part, sento que he fracasat o em sento trista per no haver aconseguit una de les petites coses que desitjava.

Per altra banda però, em sento malament per sentir-me malament per una tonteria així, quan dia a dia veig problemes molt greus i gent que amb molt menys que jo és molt més feliç.

Per tant em renyo a mi mateixa diguent allò de "però si hauries de sentir-te afortunada cada dia.." però per altra banda, porto tres dies molt trista pel meu últim fracàs, per insignificant que sigui..

Quina merda tu, ni rallar-me puc sense renyar-me! tanta moralitat i tan sentit de la responsabilitat! Amb lo que m'agrada plàyem ( s'escriu així?) i la meva ment, l'altra bessona no m'ho deixa fer!!

2 comentaris:

  1. És normal sentir-se malament quan les coses no surten com nosaltres creiem o desitjem, i tenim dret a sentir-nos així, encara que no perdem el món de vista i siguem capaços de veure la realitat del voltant amb les seves macances. No siguis tan dura amb tu mateixa, no ets una persona egocèntrica que només veu el que li passa a ella, però t'afecta el que et passa i també tens dret a expressar-lo. Has de mimar a l'infant que ets dins teu i ser comprensiva.
    Ànims i un petó.

    ResponElimina
  2. Hola!
    Si tens raó. PErò em posa dels nervis capficar-me per coses que no són realment importants; però suposo que el cap ja ho te això, de que quan et sents dolguda t'hi sents i prou, sense importar el nivell.

    un petó!

    ResponElimina