Pàgines

dijous, 2 de desembre del 2010

On comença i s'acaba tot : La Sala d'espera



L'altra dia vaig anar al metge. De revisió. Estava a la sala d'espera i vaig fer una foto del que he vist durant tots aquest anys cada cop que seia durant estona a la sala d'espera.

Sempre m'he assegut a la mateixa cadira ( o casi sempre) just davant del passadís. Veient el moviment de malalts i professionals. Observant les cares de la gent que entrava a les consultes i les cares del que en sortien. A tots ens unia una cosa: Èrem o som Malalts. A tots ens unia una altra cosa: No voliem, volem, estar malalts.

Quantes hores he passat jo aquesta sala d'espera, dies amb més o menys esperança, amb més o menys il·lusió, amb bones o dolentes noticies.Quans cops des d'aquesta sala d'espera he somiat amb una solució. Quants cops he volgut fugir corrents mentre esperava.. Quantes llagrimes m'han caigut rodolonant galtes avall en els moments d'impotència!

Quants cops, (la majoria), he estat acompanyada pels que estimo i m'estimen.. M'ha mare sempre sempre al meu costat fent de la meva lluita la seva també. El papa aguantant-me la jaqueta, donant soport. Simplement esperant com jo, un futur millor.

Encara hem queden unes estones més en aquesta sala.. però tinc la il·lusió de que ja s'apropa el final. I si tot va be, passaré molt molt temps sense acostar-me aquest lloc, que durant molt temps, ha estat també casa meva.

3 comentaris:

  1. Osti, doncs sí! Quina casualitat! És bonica la cançó.. massa!
    gràcies per passar-te, t'aniré llegint.

    ResponElimina
  2. Gràcies! ja fa temps que em paso pel teu blog però fins avui no m'havi atrevit a contestar. PEr cert estic segura que a girona hi etas molt bé.. jo vaig fer el viatge una mica a l'inversa que tu..De la provincia de girona he anat a la provincia de barcelona.. Girona és una ciutat preciosa que et sorpendrà!

    ResponElimina
  3. Quantes coses es pensen a una sala d'espera, quantes sensacions t'invaeixen, pors, alegries, nervis, bones notícies....
    Has fet una bona visió del que se sent en aquesta situació.
    M'alegro que estiguis al final del camí i que ja et trobis bé i s'hagin acabat els vòmits i demes símptomes desagradables.
    Molts ànims, guapa!

    ResponElimina