Pàgines

diumenge, 28 de novembre del 2010

VOTAR



Avui s'ha d'anar a votar.

Recordo la meva primera vegada votant. Em feia molta il·lusió, van ser les de fa 8 anys, les autonòmiques. Durant la campanya el papa em va portar l'ideari de cada partit, vaig anar alguns mitings.. I vaig decidir el meu vot. Com que coneixia els de la mesa electoral fins i tot mel van deixar introduir a la urna. Va ser un gran dia. A més el meu vot vaig sentir que era útil. Vaig votar amb ganes. Amb decisió. De fet va ser útil, perquè el partit al que vagi fotar va aconseguit tenir representacio a girona. Vaig votar i vaig sentir que si, que havia posat el meu granet de sorra. Vaig sentir il·lusió.

Avui vaig a votar amb un altra sentiment. Porto dies i dies donant-li voltes. No ting gens de ganes de votar. De fet votaré perquè considero que això hauria de ser una cosa obligatòria.
Votare si. I tinc el vot decidit si. I tot i així em dona la sensació que es un vot perdut ja que sembla que tot esta decidit. Però avui, avui m'he aixecat amb ganes de vomitar.. Com ha canviat la meva percepció de votar.. soc jo? o son els altres?

Avui posaré el vot a la urna i no sentiré res del que vaig sentir el primer cop. Hem penso que sentiré que estic fent allò que no vull fer.

2 comentaris:

  1. Tens raó han estat unes eleccions una mica rares i tot com desanimat.
    Per cert, si són teus, tens uns ulls molt macos i una mirada profunda.
    Que passis un bon dia

    ResponElimina
  2. hola! si, són meus! gràcies:)
    Bona setmana!!!

    Et vaig llegint!!!

    Petons:)

    ResponElimina