Pàgines

dilluns, 24 d’octubre del 2011

Gerard Quintana

En Gerard Quintana mai ha sigut sant de la meva devoció. He cantat i gaudit de les seves cançons com tota adolescent catalana ( tot i que l'Empordà ja em provoca vomitera si no porto tres copes demés).

Durant la setmana, degut a la seva aparició al programa " El convidat" de TV3, se l'han menjat viu. I mira me emprenyat, això que jo m'emprenyo poc.

D'acord que el Gerard va obrir les portes de casa seva i això dona dret a opinar a tothom, d'acord. Però em sembla tan hipocrita el tracte que ha rebut! Resulta que la gent s'ha sorprés de que el Gerard parli amb castellà amb la seva dona i els seus nens. I això resulta que el fa menys català. I això resulta que ha decepcionat a la gent.

Hipocrites que som en aquest païs. Així ens va. M'agradaria saber quin estil de vida català tenen aquest puritans que tanta merda li han tirat a sobre. El problema de Catalunya és aquest; que de tant puritants alguns perden el nord. Qui fa Catalunya? A qui pertany ? Cada dia estic mes orgullosa de ser xarnega, i de que aquest " Darnacolletes" com els diu el meu pare, em diguin que no soc bona catalana, perquè si ser català és pensar i actuar com ells... Com menys catalana millor.

Digals-hi a un " Darnacolleta" que s'aixequin a les 8h un diumenge per anar a fer castells a l'altra punta de catalunya com faig jo. Que portin els nens a la pública i no a l'escola Alemanya, que paguin els seus impostos aquí com jo.

En Gerard Quintana que a casa seva , al poble i on volgui li parli com li dongui la gana que això no el farà menys català, de fet milers de persones han cantat en català les seves cançons, qui pot dir el mateix??

Anem apanyats

Laura dixit

9 comentaris:

  1. Es que n'hi ha per emprenyar-s'hi. Ja t'ho dic jo, que ser català no significa despreciar d'aquesta manera una persona per l'idioma que parla... Per mi el Gerard Quinana el que és es persona, català es clar, però persona. Amb això crec que n'hi hauria d'haver prou!

    ResponElimina
  2. Gerard Quintana, com Serrat al seu día, han decidit no renunciar ni mantenir ocults els idiomes de la seva infantessa i dels seus afectes, que poden ser dos... o més.
    Han estat valents, sabíen a que s'exposaven.

    Mi gratitud a ellos.
    El resto... mezquindad.

    Petons!

    ResponElimina
  3. El Gerard Quitana, amb els de Sopa ja patir fa temps una cremada d'aquest tipus. Potser no calia anar a el convidat. No sé...

    ResponElimina
  4. Inexperta i tant que ni hauria d'haver prou!!!

    Ignasi penso el mateix que tu, però està clar que hi ha un problema polític de fons i que és força comlexe! Merda política que tot ho enverina

    Albert, hauriem de saber quina era la intencó del programa i quina era la del Gerard. El Quintana va escriure el periodico diguent " em sento com si hagues obert el meu cau i s'haguesin cagat a dins" i mira em va entendrir...

    ResponElimina
  5. El que han de fer alguns per fotre 2 polvos eh???
    Trobo molt més criticable que només vegi les seus fills el cap de setmana i visqui amb un ionqui reconvertit en músic (Paul Fuster). No??? A mi que parli en castellà amb la seva dona (nascuda a Barcelona, no ho oblidem) i els seus fills m'és igual. El que emprenya és que sempre hagi defensat una Catalunya Independent i hagi sortit al carrer en defensa de la llengua catalana i de portes endins tot el contrari. No ho sé...poc coherent???

    ResponElimina
  6. Així dons Adrià, només pot defensar el català aquell que el parla en la intimitat?? jo no soc independentista; però penso que si algun dia Catalunya es independent no tindrà res a veure amb el que la gent parli a casa seva sino x una lluita política. Hi ha molta gent que de portes endins parla un català de Pompeu Fabra i que se lin refot tres pobles si l'escola Catalunya es fa en català o no i que no sap ni l'interesa que pot fer perquè la seva llengua siguipa més respectada. parlava d'això jo. Sense sentir simpatia edpecial pel Quintana crec que a fet mes per la llengua que molts altres i que parli als seus fills amb casrellà no ho canvia. A mi que veies als seus fills tan poc sols em confirma la idea que tenia d'ell. Són adults que juguen a ser adolescents tota la vida, a la dona ja li deu anar be ja....els numeros deuen sortir!!!!!

    ResponElimina
  7. Perdona les faltes escric des de el mòbil que estic de pont!!! i renoiii que complicat escriure amb aquest teclat i saaaaaaaanta pasciència!!

    ResponElimina
  8. aQuí a Catalunya, en general ens falta el respecte als que pensen diferent i a la llibertad personal.

    ResponElimina
  9. Monty crec que gent que falta el respecte, desgraciadament ni han a tot arreu.
    Benvinguda al Maduixes :)

    ResponElimina