Pàgines

dimecres, 31 de març del 2010

Dia de Mimos!


Bon dia!!


Avui tinc un dia molt relaxant... Al matí a la Pelu ( vull tornar-me a posar les metxes roses i tallar una mica les puntes...), a la tarda tinc dos massatges. Primer un drenatge limfàtic i segon un massatge cervical:) Ja em toca un dia d'aquest que des de que soc a casa no he parat ni un moment.


Ahir a la tarda vaig estar fotudeta i a la nit vaig vomitar un altre cop. El que passa es que ara m'ho agafo amb més tranquilitat. Però clar no deixa de ser angoixant! Haviam si avui passo el dia millor! Sort que tinc el dia de relax que segur m'ajudarà :)


I demà ja dijous, que ràpid que passen les setmanes! a aquest pas arribara l'estiu i encara estaré menjant sopes!


Ahir vam veure una peli Shutter Island del Leo di Caprio i la veritat.. te força a desitjar. Busca un ambient fosc i tenebre i busca el suspense, pero es queden a mitg camí i hi ha moltes escenes amb un tó una mica cutre la veritat. I la historia quan es defineix, es predecible al final. Be, aquesta es la meva opinió, potser no tots pensareu el mateix!


Ahh i la setmana pasada vaig veure EL Mal Ajeno, que només per veure l'Eduardo Noriega ja val molt la pena... La historia esta be, es diferent tot i que te un ritme molt lent i encara que es precindible el final te la seva emoció. Genial la fotografia i el repartiment. Pel meu gust li falta un xic de ritme, pero en general la opinió es positiva.


Demà vull veure la Ultima del Woody Allen, ja us explicaré..


Be, marxo a la pelu haviam si me pongo look de primavera!


Petons:)

2 comentaris:

  1. volem veur la foto amb les metxes de color rosa! jo porto de lila !!!

    biquiños

    ResponElimina
  2. Hay rocio rocio " roses" en catalán quiere decir rubias!! jejeje
    Me las he hecho rubitas, del color que las llevo siempre!

    Biquiños!

    ResponElimina