Pàgines

dimecres, 7 de desembre del 2011

De pedra

Avui a l'escola m'he quedat de pedra escoltant ua conversa entre dues noies de 14 i 15 anys respectivament.
Encara no he paït la conversa.
Em costa creure que he escoltat el que he escoltat.
P: I Tu, quants novios has tingut?
M: Quatre
P: I A quants d'ells t'has follat?
M: NOmés ha dos, un perquè em va obligar i l'altra perquè estava enfadada perquè el primer m'havia deixat i ho faig fer perquè l'altra sentis ràbia.
P: JO no ho he fet mai, sexe oral si, ( aquí he maquillat les paraules) perquè és el que mola més, però sexe mai!!!

M'he quedat glaçada mentre sentin les confidencies entre les amigues d'escola. He pensat introduir-me a la conversa per posar el sant el cel. Però llavors he pensat que s'ofendrien si sabien que els estava escoltant.

Segurament aquestes converses son molt habituals a les escoles e instituts, potser soc una exagerada o una carca, però a mi, m'ha fet por la conversa. Por de debò.

4 comentaris:

  1. Bon títol, exactament així m'he quedat. Quina llàstima de joventut, i ells no ho entendran mai.

    ResponElimina
  2. Ana, sovint a la feina escolto converses que fan que pensi que les coses no funcionen, tb sovint sento altres que em va veure'ls una joventut molt preparada. Però es que converses tan crues com aquestes no les havia sentit mai, i mira que vinc del extraradio! NO ho sé, no vull ser alarmista, però no puc deixar de sentir una alarma dins meu quan sento aquestes coses. Saps, crec que en aquestes noies els falten moltes abraçades...Aquesta és la meva conclusió hores després...

    ResponElimina
  3. Hola bonica,
    feia un munt de dies que no havia pogut entrar a visitar-te i m'he trobat amb una pluja de notícies, canvis, preguntes, sensacions, tristors.... En aquest missatge només volia saludar-te. He mirat el posts anteriors, però me'ls haig de mirar amb calma per poder comentar bé.
    Molts petons, guapa.

    ResponElimina
  4. bones Maduixeta!!! Que bé que hagis tornat:) Com estas??
    Espero i desitjo que molt bé!
    Una abraçada molt forta!

    ResponElimina