Pàgines

divendres, 30 de desembre del 2011

Any nou, vida nova

Ens acomiadem del 2011. Un 2011 amb moments de tot. Moments difícils. Comiats inesperats. Gent que estimava i admirava que ara ja no hi són.
Un 2011 de canvis, després de 10 anys treballant a Bcn, ara treballo al vallés. Canvis difícils, canvis que no ha aportat, de moment, allò que esperava.

El 2011 també ha tingut bons moments, el viatge amb la mama i l'Alba, el retrobament amb l'Andrés, la feina de l'estiu, que em va fer recordar bells temps i fins i tot viure coses que feia temps que no vivia.

El 2011 el vaig encetar a Londres amb molta il•lusió i energia. Vaig passar un Nadal intens i molt personal i el viatge a Londres era la seva culminació. Pensava que no hi hauria un Nadal millor, exrany per algú que no creu el Nadal, i més perquè era el primer Nadal sense la iaia.
Però el Nadal m'ha superat de nou. El fet de poder tenir a casa a dinar els meus i preparar amb amor un menjar que van gaudir, el fet de tenir temps per l'Andrés i ell per a mi. I un any que esta apunt d'acabar regalant-nos encara bones noticies. Com si el 2011 ara em volgués demanar perdó pels disgustos i deixar-me amb bon gust de boca.

Li agraeixo molt.

Ara hem d'encetar un 2012 amb la mateixa energia que encetem tots els anys. Que si menjar més verdura, mes fruita, fer més esport, cuidar-nos més, llegir més, prendre les vitamines del metge que sempre m'oblido. Potser penso això cada any, però se que aquest serà diferent.

Any nou, vida nova, deixant enrere allò que ens impedeix mirar endavant. Somiant mil projectes que segur no es realitzaran però amb la certesa de que encetem un any, una vida, un món.

Feliç any nou a tothom :)


L@ura


3 comentaris:

  1. He vist sortir el sol, per fi, en aquest bloc. Me n'alegro moltíssim que les coses hagin adquirit aquests colors nous. Una abraçada enorme, feliç Any Nou.

    ResponElimina
  2. Ens regales una estupenda cançó, alhora alegre i trista, rica en matissos, com la mateixa vida.

    Aquesta es la meva cançó del 2011:

    http://www.youtube.com/watch?v=Mul7bn05PjU&feature=related

    M'ha acompanyat molt i molt bé el 2011.

    Per sort, cada dia hi trobo de noves... que ajuden.

    Endavant Laura!

    ResponElimina
  3. Ana sempre s' ha de mirar endavant! Tinc moltes ganes de 2012! De pèsols tots en tenim a temporades més grans, més petits... Però hem d intentar que ens incomodin el menys possible!! petonets!

    Ignasi, sempre ens quedarà la música i la sensació fantàstica de descobrir- ne cada dia una!!
    Una abraçada!!

    ResponElimina