Pàgines

divendres, 10 de desembre del 2010

Va de nens..

A vegades penso que podria fer un blog només amb el que cada dia aprenc, escolto, comparteixo, ric.. dels nens.

Ahir sense anar mes lluny parlàvem amb els nens de 1er de Primària sobre la feina dels seus pares i el que voldrien fer ells de grans. La pregunta era de que a on treballen els teus pares, que t'agradaria fer a tu??

Destaco els casos següents

- Marina de que treballen els teus pares?
- El meu pare treballa de carter i la mama de "normal"
- De normal?
- Si, marxa a treballar al mati i torna a la tarda. NO se que fa suposo que de treballar "normal" Arriba treballa i quan es l'hora de tancar arriba a casa cansada.

( ja sabem que treballar de "normal" cansa molt!)-

Marcos de que treballen els pares? Que t'agradaria fer a tu?
- El papa treballa mirant ordenadors (depen del que mirin en els ordenadors seria una bona feina o no...). La mama treballa de netejar i jo de gran vull ser enterramorts!
- Carai, enterramorts? Perquè?
- Perquè a mi m'agrada que no em molestin, ni parlar amb ningú. Així estaria molt tranquil.. (no si raó no li falta! I lo curiós del cas es que ja en fa fila d'enterramorts!)

- Sara de que treballen els pares? que t'agradaria fer de gran?
- La mare treballa cuidant un avi i el papa porta un cotxe petit amb una escombra enganxada i es passeja per tota barcelona netejant els carrers. Ha de portar un mapa perquè és molt difícil no perdre's!!
- I tu , que voldries fer?
-Jo vull portar el camió de la basura perquè és més gran que el que porta el papa i porta GPS! I al papa li faria una enveja!!!!
(els fills sempre volen ser mes!!)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada