Pàgines

dijous, 25 de novembre del 2010

"la casita blanca"


Vet aquí el que m'ha passat avui...

Estava llegint el periodico digital, mentre esmorzava el meu got de yogurt amb les galetes, quan veig una foto amb un peu de pàgina.. La foto le reconegut al moment, la casa vella ( i que jo creia ocupada) del costat del pis on havia viscut els primers tres anys a Barcelona. El peu de pagina parlava de que era un lloc de cites o mouble ( algo així..) molt conegut a Barcelona. Al moment he entrat a google ( google todo poderoso que todo lo sabe) i he trobat la web.

Es a dir, durant tres anys he sigut veina d'aquet edifici i jo convençuda que era una casa abandonada i a cops ocupada. Mil matins a les 7 del mati esperant el 22 per anar a fer de cangur a sarrià, a la porta, i no m'he adonat de res.

Ja se que direu i què? doncs mira a mi em sopren. Hem sorpren lo anònima que potser una ciutat. Llavors si que pensant pensant, he recordat que algun mati veia algun cotxe luxos al carrer Bolivar, mentre esperava l'autobus i pensava tant de luxe hi ha en aquest carrer??
Però ja no ho se si realment és un record o és sols la memoria traicionera i ara vull recordar quelcom.

El cert és que vaig viure tres anys allà i no vaig veure mai ni una ànima..
És més, durant una temporada frecuentava una casa ocupada del costat on monàven una discoteca de rumba i despres feiem el botellón a la porta i res! tampoc vam veure res mai.

La ciutat ja te això, un dia manten a la dona del tercer primera i t'anadones per les noticies. Tens un prostibul al costat de casa i t'anadones tres anys tard.. Però la ciutat també te altres coses. Com la meva primera cita "peculiar" on tot amagant-nos vam acabar sopant a la taula del costat de la meva professora de la infància.

A vegades enyoro aquesta ciutat..

2 comentaris:

  1. hola me llamo olga hoy en tv e visto que tiran este edificio y al buscar las fotos por internet me encontre con tu blog,podrias ponerte en contacto con migo ?no veo tu correo por ningun sito,me gustaria comentarte el porque de mi mensaje gracias
    olga

    ResponElimina
  2. Olga, puedes escribir-me a laureta11@hotmail.com
    Gracias

    ResponElimina