Pàgines

dimecres, 8 de setembre del 2010

L'Aire és fred

He passat mala nit.

I aquest matí, al llevar-me he obert la finestra del balcó hi ha entrat un aire fred. En aquell moment he pensat en ma mare. Avui diria... "cuidadu" que fa bon dia però l'aire és fred!! Fins i tot potser s'hauria afanyat en arribar del mercat abans que marxés de casa sols per advertir-me que avui el dia enganya.
I de cop i volta l'he enyorat molt. He trobat a faltar totes aquestes coses de les mames..L'aire és fred, abriga't, tapa't, no prenguis mal, vigila!

De mare només ni a una , quina gran veritat i la meva és, sense dubte, la millor del món!

2 comentaris:

  1. huy.... jo la trobo a faltar molts i molts dies dona, pero això es normal. es mes, a mi em sembla molt bonic pensar en les mares nostres, perqu com ben dius, mara nomes hi-ha una!!

    Le he hechado un ojo a todos tus post de estos tiempos. Menorca a mi me encantó y volveré, justo por esas playas de arena enganchinosa (pagar parkig es un horror) Galicia es siempre un buen destino, hazle caso a tu marido jejejej. Y los mojitos me ayudaron mucho este veranito!!!

    besos y prometo pasarme más de vez en cuando, y menos de cuando en vez !

    ResponElimina
  2. Rocio, pero yo ya he estado en galicia!!! Posiblemente vuelva este verano porque parte de la familia hará el camino de santiago e igual los voy a recibir a Santiago.

    Pasate cuando quieras es tu casa!

    ResponElimina