Pàgines

dimarts, 22 de juny del 2010

UN mes ple de celebracions


Aquest mes de juny és el mes de les celebracions!

Vam començar el mes celebrant el meu aniversari amb familia. Vam convidar als pares i a l'Alba a dinar A la Fonda Europa de Granollers, que fa 4 anys que vivim a Granollers i no l'haviem trepitjat encara (esperàvem un dia especial, perquè es d'aquells llocs que no hi pots anar sovint). Va ser un dinar molt agradable. Contents.

Vam seguir el mes celebrant diumenge amb la familia un altre cop, l'aniversari de la meva " abuela" i els 4 mesos del a meva intervenció. (Be, de fet celebràvem que m'estic recuperant molt be i que ara ja deixarem de contar mesos, perquè el més dur ja ha passat.

Avui hem celebrat el fi de curs a l'escola amb tot l'equip docent. L'Adèu als meus nens, les llagrimes que encara no se contenir.. Els comentaris de "que tingueu un bon estiu" als companys, " bones vacances" als sols coneguts de l'escola i "una abraçada i un gràcies per tot" als que ja son més que companys.

I diumenge ens queda la celebració més important del mes... Farem el nostre primer any de casats.. SOna cursi però em fa molta il·lusió. NO farem res especial, ni ens farem regals ni res.. Simplement passarem el dia junts com un dia més, potser mirarem els videos del casament i ens emocionarem. Segurament anirem a fer una orxata a la Perla, passajarem i li diré (tot i que li dic molt sovint) que l'estimo amb la mateixa il·lusió i ganes de sempre i que espero cel·lebrar molts més aniversaris i seguir sentint que el nostre amor creix i creix, com una flor que un dia vam decidir cultivar i cuidar.


Post Escriptum: L'enllaç de la cançó d'avui us sorpendrà, ja que no te res a veure amb les que he anant penjant, que són cançons que em trasmeten molt. Aquesta però d'avui, és la canço preferida de l'ANdrés ( pels que no el coneixeu diu-se que li encanta la musica màquina, electrònica, house.. És que som la nit i el dia!!!) i va sonar al nostre casament al acabar la cerimonia.. No és la tipica canço del vals nupcial, no, però s'ha convertit en la nostra banda sonora!! Doneu-li 30 segons!!!

3 comentaris:

  1. Pero que temazo, seguro que mas de uno lo conoce...

    Bueno, pues como mi preciosa mujer dice, este domingo hacemos 1 AÑO DE CASADOS... la verdad que no ha sido facil llegar hasta aqui, pero la paciencia y el amor ha sido la mecla perfecta para llegar hasta donde estamos, espero seguir a tu lado MUCHOS años mas.

    Te quiero mi princesa.

    P.D me da verguenza escribir...

    ResponElimina
  2. Da la cara Andrés! que es eso de Anònim! :)

    ResponElimina
  3. jajajajaj, anonimo... NO sábía que te habías casado con un anonimo !!!

    Me encanta que celebres muchas cosas, porque eso quiere decir que la vida te sonrie. Ya sabes tu muy bien que no siempre es así, osea, que a disfritarlo a tope. Yo hago el día 9 de julio 9 años de relación con Gerard, y hace años que no lo pasamos juntos... la distancia me está hartando de lo lindo, no sabes hasta donde ! jejeje

    muchas felicidades por todo, por la operación, por la familia, por Andres...

    besos

    ResponElimina