Pàgines

dimarts, 7 de juny del 2011

Petits grans artistes




Pel meu aniversari, els nens de l'escola em van fer un detall ( rera aquest dibuixos hi ha les grans monitores que van tenir la idea i la paciència de fer-ho, i de fer-ho d'amagat meu, cosa complicada perquè sempre estic voltant per l'escola).
Em va fer molta il·lusió. El dibuix dels petits esta fet amb el dit, tots van firmar amb el seu dit tot fent un cercle.
Els mitjans van posar el seu nom dins d'uns estels o "sols" de colors.
I una nena em va fer un dibuix " és quan arribes a la classe per la porta" em va dir.

NO entenc com els nens em poden estimar tant i de manera tant sincera. Soc molt dura amb ells, a vegades reflexiono si massa, i els exigeixo molt més que els altres companys de feina.

Tot i així m'estimen, potser perquè saben que els exigeixo perquè se que en son capaços. Com avui em deia la Rosi, tu t'enfades quan no fem les coses be perquè les sabem fer be i no ho fem. El Raúl em deia " a veces eres buena a veces estas muy enfadada, pero porque te cansas de repetir siempre lo mismo". És a dir, els nens tot i que pensem el contrari, son empàtics. I m'estimen primer perquè saben que els estimo, segon perquè saben que el que faig o faig pel seu bé i perquè crec en ells i finalment m'estimen i empatitzen amb mi i saben que no es fàçil la meva tasca. Masses consideracions per part d'uns nens que l'únic que haurien de fer, és jugar.

Els adoro!!!

pd: La cançó que poso avui és infantil. Els vaig dir als nens que penjaria els seus dibuixos a internet ( en un lloc on parlo de les coses que em passen els vaig dir). Hi ha música Laura quan surten els dibuixos? Els hi vaig dir que podia posar música per qui la volgués escoltar i tots em van dir.. posa el " TOT SONA" perquè els agrada molt i els hi canto als més petits!! Aixi que aqui teniu el TOT SONA!
Els més grans em van demanar altre tipus de música que fins avui no he tingut valor de posar... Potser demà, ells empatitzaran segurament i entendran que no volgui compartir ni la Hanna MOntana ni el Justin Bibier!!


2 comentaris:

  1. Laura, el pesolet petit, fa p4, segur que també li agradaries... Felicitats un cop més

    ResponElimina
  2. El que no acceptarien seria que en lloc d'exigència els tractessis amb indiferència i desafecció.
    Farien ben de soroll per tal de tornar a tenir la teva atenció.

    Ja els regales poesies?
    Els fas recitar?

    http://www.youtube.com/watch?v=5gHuxjtsp38

    Endavant Laura!

    ResponElimina