Pàgines

dilluns, 27 de juny del 2011

Magno o una història d'amor


Des de que conec el meu marit, utilitza gel de dutxa Magno.
Li agrada molt i no canvia. NO te manies en res més, no vol marques en res més, no te fixació en res més, però el gel de dutxa ha de ser Magno, costi el que costi. JO no coneixia aquest gel. Ell me'l va descobrir. Quan sortia de la dutxa i feia aquella olor tan bona... Un dia li vaig dir, quin gel utilitzes?
- Magno, es el que más me gusta, siempre he usado este!
Quan es va començar a quedar a dormir a casa, al pis d'estudiants i es dutxava a casa, hem deia que es sentia incomode..
- NO es mi dutxa, ni mi casa, ni mi Magno...
A mi això em feia tanta gràcia, veure'l desubicat, veure en ella certa incomoditat. Crec que en aquells moments no valorava els seu esforç, ell deu anys mes gran que jo, als seus 30 i pico anys en un pis d'estudiants "veinteañeras", dormint a deshores en un mini llit individual, dutxant-se en un lavabo que compartiem 5 noies i menjant amandies, experiments culinaris i plats vegetarians d'una de les meves companyes de pis.
Ell timit com es. NO se si li vaig valorar l'esforç, però si que recordo que el veia feliç, desubicat però feliç.

Avui fa dos anys que ens vam casar. Em vaig casar amb l'home de la meva vida. No hem tingut una relació fàçil i hem viscut situacions dificils. MOltes vegades hem reflexionat sobre si deixar-ho, sobre quins son els punts forts i dèbils de la relació, sobre a quin costat esta la balança. Però quan passem aquestes crisis ens agafem allò més elemental, allò més instintiu.
Tot i ser la nit i el dia, els dos tenim clar que estem fets un per l'altra. I jo, no imagino un dia en el que no trobi a la banyera l'ampolla de Magno sense tancar. Si hi es, respiro tranquila.

8 anys del nostre primer petó, dos anys del nostre casament i un dia més a la nostra vida. M'agrada estimar-lo, m'agrada com m'estima, no em cal saber res més.
Divendres marxem al delta de l'Ebre, sense sogre, sense feina, sense preocupacions, sols ell i jo i la vida que estem construïnt plegats

T'estimo

PD: us deixo la cançó nyonya amb la que vaig fer la meva aparició estalar vestida de blanc i agafada del braçet del meu pare

5 comentaris:

  1. Como dice mi preciosa mujer, hoy hace dos años que nos casamos, y es lo mejor que me ha pasado en la vida.

    Testimo mi princesa

    ResponElimina
  2. Per molts anys junts... i estimant-vos:

    http://anderea2157.blogspot.com/2011/06/imagen-tomada-de-aqui.html

    ResponElimina
  3. Felicitats a tots dos. Algun dia si teniu fills, en sentir l'olor del Magno se sentiran protegits i estimats.

    ResponElimina
  4. Arribo una mica tard, pero vaig atabalada.
    Moltes felicitats a tots dos!
    Petons

    ResponElimina
  5. Moltes gràcies a tots!!

    Ana, estamos en ello!
    Ignasi, sempre aportant-me coses que m'agraden!
    Maduixeta jo també vaig molt atabalada aquest estiu!! Ànims!!

    una abraçada

    ResponElimina